Στάση αναμονής στο ΕΣΡ για το “μαύρο” στο Mega

Στάση αναμονής στο ΕΣΡ για το “μαύρο” στο Mega
Τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Eurokinissi

Η απόφαση του ΣτΕ, μόλις καθαρογραφεί θα αποσταλεί στο ΕΣΡ και από εκεί στην ΕΕΤΤ με τελικό παραλήπτη τη Digea

Στάση αναμονής για το ΕΣΡ στην υπόθεση της διακοπής λειτουργίας του προγράμματος του Mega. Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, με την οποία απορρίφθηκε η προσφυγή της εταιρείας ενεργοποιεί την 18/2018 απόφαση της Αρχής με την οποία διακόπτεται η μετάδοση του σήματος του τηλεοπτικού προγράμματος.

Ο βασικός λόγος σύμφωνα με το ΕΣΡ ήταν πως ο τηλεοπτικός σταθμός «δεν έλαβε μέρος στη διαδικασία αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, ενώ αν και από το Σεπτέμβριο του 2016 είχε διακόψει τη μετάδοση των ειδήσεων, δεν είχε προβεί σε αλλαγή φυσιογνωμίας προγράμματος  και έτσι δεν έχει πλέον δικαίωμα εκπομπής, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αδειοδότηση των 5 πρώτων αδειών γενικού προγράμματος ενημερωτικής στόχευσης.

Η απόφαση του ΣτΕ, μόλις καθαρογραφεί θα αποσταλεί στο ΕΣΡ και από εκεί στην ΕΕΤΤ με τελικό παραλήπτη  τη Digea, η οποία και θα  κατεβάσει το σήμα. Θα ακολουθήσει η εκδίκαση της αίτησης των τραπεζών, για την υπαγωγή της Τηλέτυπος ΑΕ για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα