Στον αέρα το ONE TV

Στον αέρα το ONE TV

Ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη θα μεταδίδει το πρόγραμμά του μέσω διαδικτύου, μέχρι την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ. Το live πρόγραμμα του παρουσιάζεται από τις 16.00 μέχρι τις 0:00.

Στις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα διαδικτυακά το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ONE TV, με την εκπομπή «One Line», που παρουσιάζει η Βάσω Μητρομάρα και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη στο πάνελ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδίδει το πρόγραμμά του μόνο μέσω διαδικτύου (μέχρι την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ) και βρίσκεται "στον αέρα" με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη.

ADVERTISING

Μετά την εκπομπή "One Line" ακολουθούν από τις 18.30 έως τις 20.00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού, ενώ από τις 20.30 μέχρι τις 22.00, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων, «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης.

Από τις 22.00 έως τις 0.00, οι κάμερες του ONE TV ανοίγουν για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας.

SHARE:

24Media Network