Στους 200.000 οι fans του NEWS 247 στο Facebook, άλλα τόσα τα ευχαριστώ μας

Στους 200.000 οι fans του NEWS 247 στο Facebook, άλλα τόσα τα ευχαριστώ μας

Περισσότεροι από 200.000 fans, εμπιστεύονται το NEWS 247 για τη ενημέρωσή τους και στα social media, και δη στο Facebook. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και μια ακόμη μεγαλύτερη υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να γεμίζουμε το Timeline τους, με τις σημαντικότερες ειδήσεις της κάθε ημέρας

Η επίσημη σελίδα του News247.gr στο Facebook, μεγάλωσε και έφτασε αισίως τους 200.000 fans. H παρέα μας στο Facebook συνεχίζει να μεγαλώνει. Ολοένα και περισσότεροι σηκώνουν τον αντίχειρά τους, δίνοντας το δικό τους like στο NEWS 247, το οποίο εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα. Οι απαιτήσεις σας μεγαλώνουν και σας διαβεβαιώνουμε πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Το News 247 δε σταματά εδώ αλλά τιτιβίζει ενημερωτικά και στο Twitter, ώστε να μη χάνεται καμία είδηση και breaking news.

Μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης καθημερινά για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας με μία μόνη κίνηση, κάνοντας την εγγραφή σας στο Newsletter μας, ενώ το News 247 βρίσκεται και στο Google+, για όσους έχουν υιοθετήσει την κοινωνική πλατφόρμα της Google.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας.

Το News 247 θα συνεχίσει να μεταφέρει την είδηση με ταχύτητα, εγκυρότητα και συνεχόμενη ροή, όπως κάνει, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην μετάδοση γεγονότων σε πραγματικό χρόνο, στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και στις θεματικές στήλες σχολιασμού από ειδήμονες.

Η ομάδα του News 247
 

SHARE:

24Media Network