Συγκινεί ακόμα ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" - Απίστευτη τηλεθέαση την Μ. Πέμπτη

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ VIDEO YOUTUBE

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης η επική μίνι σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", που προβάλλεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Βδομάδα, κατάφερε να αγγίξει σε τέταρτο ακόμα και το 32,1%.

Την περίοδο της Μεγάλης Βδομάδας τα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμά τους και το προσαρμόζουν στην ατμόσφαιρα της γιορτής του Πάσχα, διακόπτοντας για λίγο σειρές μυθοπλασίας και ριάλιτι.

Αντ' αυτού τα τηλεοπτικά κανάλια επιλέγουν ταινίες και σειρές θρησκευτικού περιεχομένου, ενώ, όπως κάθε χρόνο, από τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν λείπει η διαχρονική μίνι σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" σημείωσε τηλεθέαση 19,9% στο γενικό σύνολο και 25,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ για περισσότερο από μία ώρα κινήθηκε σε πολύ υψηλά νούμερα, αγγίζοντας σε τέταρτο το 32,1%! 

Φαίνεται πως η επιτυχημένη μίνι σειρά, που προβάλλεται φέτος από τον ΑΝΤ1, συνεχίζει να συγκινεί τον κόσμο, με τις εξαιρετικές ερμηνείες, την ανθρώπινη σκηνοθετική ματιά του Τζεφιρέλι και την ευαισθησία της θεματικής της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Πάσχα, Φράνκο Τζεφιρέλι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την επική σειρά

Ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Ιησού στη μικρή και μεγάλη οθόνη

SHARE:

24Media Network