Συνέχεια στον πόλεμο των αδειών

Atmospher from the third parliamentary voting for the election of the new Greek President, in Athens, Dec. 29, 2014 /            ,  , 29 , 2014
Atmospher from the third parliamentary voting for the election of the new Greek President, in Athens, Dec. 29, 2014 / , , 29 , 2014 NIKOS LIBERTAS / SOOC

Ο Πήγασος κατέθεσε εκ των υστέρων τραπεζική ενημερότητα για το Mega, ενώ ο Βρυώνης απάντησε στον Αλαφούζο, δηλώνοντας ότι το Εpsilon είναι το μόνο κανάλι που δεν έχει δανειστεί ούτε ευρώ

Το σύνολο των δανειακών συμβάσεών της καθώς και βεβαιωμένες τραπεζικές ενημερότητες προς την «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», κατέθεσε η εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» η οποία είναι μέτοχος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ώστε να συμπεριληφθούν στον φάκελο συμμετοχής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Σημειώνεται ότι το MEGA έχει απορριφθεί στη φάση της προεπιλογής στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Επίσης, η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», σε ενημέρωσή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σημειώνει, ότι κατατέθηκε προς τις αρμόδιες Αρχές και το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας της εταιρείας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon εν τω μεταξύ απάντησε στις επιθέσεις του ιδιοκτήτη του Σκάι Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ είχε ισχυριστεί ότι υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας Φ. Βρυώνης (ιδιοκτήτης του «Ε») δραστηριοποιείται οικονομικά "με μαύρα χρήματα". «Είναι κάτοικος Αλβανίας και έχει ΑΦΜ Αλβανίας» είπε επίσης ο κ.Αλαφούζος για τον ανταγωνιστή του.

Η ανακοίνωση του καναλιού, που απαντά στον κ.Αλαφούζο, υποστηρίζει:  "Αν ακούτε αυτές τις μέρες την είδηση για την εξεταστική επιτροπή της βουλής και τα δάνεια των τηλεοπτικών σταθμών θα διαπιστώσετε άμεσα μια πραγματικότητα!! Το μοναδικό κανάλι που δεν έχει κληθεί να καταθέσει είναι το ΕPSILON και αυτό γιατί:

Το EPSILON είναι το μοναδικό κανάλι που δεν δανείστηκε ούτε ένα ευρώ από καμία τράπεζα.

Δεν χρωστάει ούτε ένa ευρώ σε θαλασσοδάνεια και δεν πήρε ποτέ από καμία κυβέρνηση τη δυνατότητα για δανεικά και …… αγύριστα στον Ελληνικό Λαό.

EPSILON Ελεύθερο και Ξεκάθαρο."

Σημειωτέον ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να εκδοθεί η απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ για την προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών αναφορά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ την επόμενη εβδομάδα συνεχίζονται οι καταθέσεις των καναλαρχών στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ με τους Γιώργο Μπόμπολα, Σταύρο Ψυχάρη και Δημήτρη Κοντομηνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλαφούζος στην Εξεταστική: Επιτέθηκε σε όλους, ανασκεύασε τα μισά

SHARE: