Το Charlie Hebdo επέστρεψε. Πάπας, Σαρκοζί και Λε Πεν ως εξαγριωμένα ζώα κυνηγούν ένα σκύλο που έχει στο στόμα του την εφημερίδα

Το Charlie Hebdo επέστρεψε. Πάπας, Σαρκοζί και Λε Πεν ως εξαγριωμένα ζώα κυνηγούν ένα σκύλο που έχει στο στόμα του την εφημερίδα

Σήμερα κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος του γαλλικού περιοδικού "Charlie Hebdo", υπό το τίτλο "Επιστρέψαμε", το οποίο φιλοξενεί μάλιστα συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Κυκλοφορεί το το δεύτερο τεύχος του γαλλικού περιοδικού "Charlie Hebdo", υπό το τίτλο "Επιστρέψαμε", το οποίο φιλοξενεί μάλιστα συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι περισσότερες σελίδες του είναι αφιερωμένες στον εξτρεμισμό, στη σκιά των δολοφονικών επιθέσεων στην Κοπεγχάγη στις 14 και 15 Φεβρουαρίου όπως εξήγησε ο νέος διευθυντής σύνταξης Ζεράρ Μπιάρντ.

Χωρίς τον προφήτη Μωάμεθ, αυτή τη φορά στο εξώφυλλό του έχει ένα σκίτσο με την Μαρίν Λε Πεν, τον Νικολά Σαρκοζί, τον Πάπα και έναν τζιχαντιστή με καλάσνικοφ, που ως εξαγριωμένα ζώα όλοι μαζί κυνηγούν έναν σκύλο που κρατάει στο στόμα του ένα τεύχος του Charlie Hebdo.

Ενας ακόμη μαύρος σκύλος, με όπλο στο στόμα, αντιπροσωπεύει το Ισλαμικό Κράτος. Και μέσα στον πανικό, σε φόντο κατακόκκινο, ένα μικρόφωνο του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου BFMTV.

Το περιοδικό είχε κυκλοφορήσει εκτάκτως μία εβδομάδα μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo τον Ιανουάριο που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 12 ανθρώπους ωστόσο έκτοτε υπήρξε ένα κενό στην κυκλοφορία.

"Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστούμε. Υπήρχαν αυτοί που ένιωθαν την ανάγκη να εργαστούν αμέσως, όπως εγώ κι αυτοί που ήθελαν τον χρόνο τους", δήλωσε ο νέος αρχισυντάκτης Ζεράρ Μπιάρντ.

"Επομένως καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό και αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ξανά στις 25 Φεβρουαρίου σε εβδομαδιαία πλέον βάση", σημείωσε.

Η νέα προγραμματισμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει με τιράζ 2,5 εκατομμυρίων αντιτύπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης στο Charlie Hebdo: Αν σκοτώσετε τις προοδευτικές κυβερνήσεις όπως η δική μας, να περιμένετε τα χειρότερα

Γαλλία: Διανεμήθηκαν 8.000.000 αντίτυπα του Charlie Hebdo

Ντοκουμέντο: Πώς διέφυγαν πυροβολώντας οι Κουασί μετά το μακελειό στο Charlie Hebdo. Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος

SHARE:

24Media Network