Wind: Δωρεάν Netflix για ένα χρόνο

Wind: Δωρεάν Netflix για ένα χρόνο

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στην συνδρομητική τηλεόραση καθώς η Wind Vision παρέχει πλέον σε ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών της δωρεάν το Netflix. Τα ψηλά γράμματα της προσφοράς

Στο δίλημμα Netflix, γρήγορες ταχύτητες στο internet ή συνδρομητική ήρθε να δώσει απάντηση η wind η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρέχει δωρεάν το Netfix για ένα χρόνο. Συγκεκριμένα η προσφορά ισχύει για κάθε νέα σύνδεση Wind Vision και για πελάτες με σύνδεση σταθερής & InternetWINDFiber (50, 100 & 200 Mbps) και για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου τόσο από τα καταστήματα WIND όσο και ηλεκτρονικά.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και για τα δύο πακέτα το FamilyPack στα 9,90 ευρώ και το FullPack στα 24,90 Ευρώ (περιεχόμενο του FamilyPack μαζί με το αθλητικό περιεχόμενο από τα 6 κανάλια Novasports). Για όσους διαθέτουν σύνδεση ADSL (WINDDoublePlay) η WIND προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΟ Netflix ενεργοποιώντας την WINDVISION.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wind ήταν ο τελευταίος παίκτης ο οποίος εισήλθε στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και τα πρώτα στοιχεία για την πορεία των συνδέσεων θεωρούνται ικανοποιητικά από την διοίκηση της εταιρείας. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Wind κατα την ανακοίνωση των μεγεθών του πρώτου εξαμήνου του 2018, τους δύο πρώτες μήνες λειτουργίας της Wind Vision οι συνδομητές ξεπέρασαν τους 10.000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα