Wind Vision: Τι αλλάζει από σήμερα στην πλατφόρμα της Wind

Wind Vision: Τι αλλάζει από σήμερα στην πλατφόρμα της Wind

Ο ανταγωνισμός στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης οδηγεί την Wind στο να προσφέρει δωρεάν μία σημαντική υπηρεσία της Wind Vision

Τη νέα λειτουργία εγγραφής περιεχομένου λανσάρει η WIND VISION προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη επιπλέον όφελος στη συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας των συνδρομητών της. Με γνώμονα την καινοτομία και την εξέλιξη της τεχνολογίας παγκοσμίως, η WIND VISION δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να διαμορφώνουν οι ίδιοι το πρόγραμμα της τηλεόρασής τους αποκλειστικά με το περιεχόμενο της επιλογής τους και να το παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν.

Δωρεάν υπηρεσία

Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων και ετεροχρονισμένης θέασης είναι μία ακόμη χρηστική λειτουργία που παρέχεται αυτόματα στους συνδρομητές μέσα από τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό με σκοπό να βελτιώσει την συνολική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας τόσο μέσα από τον πλουραλισμό στην επιλογή του περιεχομένου όσο και από την ευκολία χρήσης όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της.

ADVERTISING
Wind Vision: Τι αλλάζει από σήμερα στην πλατφόρμα της Wind

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της WIND VISION και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν την εφαρμογή. Έτσι μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους, προγραμματίζοντας την εγγραφή των προγραμμάτων που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζονται εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο μέσο αποθήκευσης, αφού όλα αποθηκεύονται αυτόματα στο “My Library” του μικρού αλλά πανίσχυρου αποκωδικοποιητή, που λειτουργεί ως Cloud. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις εγγραφές τους, οι οποίες γίνονται άμεσα διαθέσιμες, στον αποκωδικοποιητή και σε τέσσερις φορητές συσκευές, για μεμονωμένη ή ταυτόχρονη θέαση από τις διαφορετικές συσκευές που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας. Στην περίπτωση δε της «εγγραφής σειράς», η νέα υπηρεσία εγγραφής της WIND VISION φροντίζει για την αυτοματοποιημένη εγγραφή όλων των επεισοδίων με την εύχρηστη τακτοποίησή τους ανά σειρά και κύκλο επεισοδίων.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγράψουν προγράμματα της επιλογής τους διάρκειας μέχρι 180 ώρες τα οποία παραμένουν διαθέσιμα για 3 μήνες ώστε για να τα παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι το επιθυμούν, εντός ή εκτός σπιτιού, απλά μέσω μιας σύνδεσης Ίντερνετ.

«Στην εποχή όπου τα smartphones χαίρουν καθολικής αποδοχής από τους καταναλωτές και η καινοτομία γίνεται απλή στη χρήση και καλύπτει πραγματικές, καθημερινές ανάγκες, οι καταναλωτές όχι μόνο δεν τη φοβούνται αλλά την επιζητούν», δηλώνει ο κ. Βασίλης Δεληκούρας, Διευθυντής Συνδρομητικής Τηλεόρασης της WIND. Με αυτό το δεδομένο αλλά και με τα στατιστικά της WIND να δείχνουν την αποδοχή αυτών των καινοτόμων λειτουργιών από τους συνδρομητές της WIND VISION, «τα ποσοστά ετεροχρονισμένης θέασης φτάνουν (και ενίοτε ξεπερνούν) τη θέαση της ζωντανής ροής των τηλεοπτικών καναλιών. Τάση που έτσι και αλλιώς επικρατεί διεθνώς, αφού ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές επιλέγουν να βλέπουν στο δικό τους χρόνο και όχι βασισμένοι στο κλασσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα», εξηγεί ο κ. Δεληκούρας.

Η WIND VISION, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εμπλουτίζει συνεχώς με λύσεις ουσίας και προστιθέμενης αξίας τις εμπορικές της προτάσεις προς το καταναλωτικό της κοινό, με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις περιεχομένου, λειτουργικότητας και χρηστικότητας. Σχεδιάζοντας και λανσάροντας την ολοκαίνουρια λειτουργία που αφορά στην εγγραφή προγραμμάτων δίνει ένα ακόμη ουσιαστικό προνόμιο στους χρήστες και στην εμπειρία ψυχαγωγίας. Τόσο η WIND VISION όσο και η νέα λειτουργία αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στους λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών, καθώς επίσης η δυνατότητα απεριορίστων προβολών των εγγεγραμμένων προγραμμάτων θα χαροποιήσει ιδιαίτερα γονείς και παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Wind
SHARE:

24Media Network