Μπράβοι έδειραν ράμπο του ΣΔΟΕ

Μπράβοι έδειραν ράμπο του ΣΔΟΕ

Πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων ενάντια σε κλιμάκια του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα. Τρεις ελεγκτές δέχτηκαν ξαφνική επίθεση όταν πήγαν να ελέγξουν μπαρ στα Εξάρχεια

Ολοένα και αυξάνονται οι επιθέσεις ενάντια στους ράμπο του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούν σε επιχειρήσεις όλης της χώρας.

Αποκορύφωμα στα όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετό καιρό είναι ο σοβαρός τραυματισμός ελεγκτή ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Δημοκρατία", το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην περιοχή των Εξαρχείων, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που πραγματοποιούσε έλεγχο σε καταστήματα των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από μπράβους της νύχτας, που φορούσαν μάλιστα κουκούλα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μπαρ

Οι τρεις ράμπο του ΣΔΟΕ δέχθηκαν ξαφνική επίθεση και κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου ένας από αυτούς παρέμεινε για νοσηλεία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα καθώς φέρει χτυπήματα στο θώρακα και του πνεύμονες.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που συνέβη το περιστατικό κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αυτεπάγγελτα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Μάλιστα, κλιμάκιο που πήγε το επόμενο βράδυ για έλεγχο στην ίδια περιοχή επίσης προπηλακίστηκε από ιδιοκτήτες καταστημάτων και πελάτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη του ΣΔΟΕ πυκνώνουν τέτοιου είδους περιστατικά σε όλη τη χώρα, αλλά με ιδιαίτερη ένταση στις ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής.

Η ηγεσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μελετά τη λήψη πρακτικώς εφαρμόσιμων μέτρων για την προστασία των μελών της ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συστηματική συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

SHARE:

24Media Network