Νεκρός 39χρονος ναυτικός

Δεμένα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας παραμένουν τα πλοία, που ταξιδεύουν προς Ιταλία. Αιτία η απεργία των ναυτεργατών. Κανένα πλοίο δεν φορτώνει, με αποτέλεσμα όσοι φτάνουν στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, να μην μπορούν να πάνε στον προορισμό τους. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Δεμένα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας παραμένουν τα πλοία, που ταξιδεύουν προς Ιταλία. Αιτία η απεργία των ναυτεργατών. Κανένα πλοίο δεν φορτώνει, με αποτέλεσμα όσοι φτάνουν στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, να μην μπορούν να πάνε στον προορισμό τους. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Νεκρός 39χρονος ναυτικός του μότορ βέσελ πλοίου «EVERURBAN». Άγνωστα τα αίτια του θανάτου του

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας πρόκειται να μεταφερθεί η σορός 39χρονου αλλοδαπού ναυτικού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κατάκολου, ότι 39χρονος αλλοδαπός ναυτικός του μότορ βέσελ πλοίου «EVERURBAN», που έπλεε ανοικτά της Ηλείας, έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα απέπλευσε από το λιμάνι του Κατάκολου ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκε και το ρυμουλκό «ΑΛΦΕΙΟΣ» να συνδράμει στη διακομιδή, το οποίο παρέλαβε τον 39χρονο ναυτικό, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ναυτικός μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Κατάκολου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network