news 24/7

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: "Η Κύπρος δεν είναι μόνη απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις"

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Κύπρο σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Κύπριο ομόλογό του, στη Λευκωσία.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Εκτάκτως στη Λευκωσία σήμερα ο Νίκος Δένδιας

Ελλάδα και Κύπρος επιδιώκουν να διαμορφώσουν κοινή γραμμή για κυρώσεις στην Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως επιθυμεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ως απάντηση στον ... “Αττίλα 3” με τα γεωτρύπανα. Σοβαρές αναταράξεις στο Κυπριακό, συζητήσεις και για πενταμερή.

Συνάντηση Πομπέο - Δένδια: Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Άγκυρα να κάνει παράνομες γεωτρήσεις

Συνάντηση Πομπέο - Δένδια: Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Άγκυρα να κάνει παράνομες γεωτρήσεις

Η τουρκική προκλητικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Πομπέο - Δένδια - Υπεγράφη Πρωτόκολλο Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ - Ελλάδας.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στη συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου

Το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στη συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου

Την αμοιβαία επιθυμία για βελτίωση του κλίματος στα ελληνοτουρκικά και για καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών τόνισαν κατά τη συνάντησή του οι δύο υπουργοί Εξωτερικών.

Ο Νίκος Δένδιας. Φωτογραφία αρχείου.

Τον συντονισμό Ελλάδας - Κύπρου στον ΟΗΕ συζήτησαν Δένδιας - Χριστοδουλίδης

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να καταλάβει η Τουρκία οτι η Ευρώπη λειτουργεί με διάλογο, τόνισε ο Νίκος Δένδιας. Να αξιοποιηθεί το κεκτημένο του Κραν Μοντάνα, επεσήμανε ο Κύπριος ομόλογός του.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας.

Γερμανικές επανορθώσεις: "Έχουμε απαντήσει" είπε ο Μάας - "Θα λυθεί όπως πρέπει" απάντησε ο Δένδιας

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών είπε οτι θα αποσταλεί και σχετική απάντηση στην ελληνική ρηματική διακοίνωση. "Οι διαφωνίες δεν πρόκειται να δηλητηριάσουν στις σχέσεις μας" είπε από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας.

Γερμανία: Δένδιας και Μάας αποδοκίμασαν τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ

Κατα την κοινή συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τον σεβασμό του προς την Ελλάδα για το μεταναστευτικό ενώ ο Νίκος Δένδιας τάχθηκε υπερ ενός "Δουβλίνου ΙΙΙ".

Ο Νίκος Δένδιας

Στο Βερολίνο ο Νίκος Δένδιας - Συναντήσεις με Χάικο Μας και Σόιμπλε

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Βερολίνο εντάσσεται, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στη βούληση επαναπροσδιορισμού και ανασύνταξης των σχέσεων της Ελλάδας με τους παραδοσιακούς συμμάχους και τους εταίρους της "παλαιάς Ευρώπης".

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Στη Σόφια την Τετάρτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ και τον πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ νωρίτερα θα έχει συνάντηση με την ομόλογό του Εκατερίνα Ζαχαρίεβα - Στην ατζέντα θέματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ο Νίκος Δένδιας

Στη Σόφια την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας, στο Βερολίνο τη Δευτέρα

Κλίμα συνεννόησης με την αξιωματική αντιπολίτευση δημιουργεί ο υπουργός Εξωτερικών, σε “ανοιχτή γραμμή” με τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Γιατί οι δηλώσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών ενοχλούν την ελληνική ακροδεξιά.

Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι

Δένδιας - Σούκρι: Ελλάδα και Αίγυπτος κάλεσαν την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις

Σαφές μήνυμα στην Άγκυρα να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο έστειλαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Αιγύπτου.Στην συνάντησή τους τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία των δυο χωρών.

Συνάντηση Δένδια - Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΞ

Συνάντηση Δένδια - Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΞ

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η διαχείριση του μεταναστευτικού, η διασυνοριακή συνεργασία για τη μετανάστευση, η διαχείριση των συνόρων και η επιχειρησιακή στήριξη της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Δένδιας στη Βουλή

Δένδιας: Η κυβέρνηση θα αγνοήσει κραυγές πατριδοκαπηλίας και εθνικολαϊκιστικής έξαρσης

“Η συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να ολοκληρωθεί με επωφελέστερο τρόπο για τα εθνικά μας συμφέροντα. Σκοπός μας είναι να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειές της” δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στις προγραμματικές δηλώσεις. Μήνυμα στην Τουρκία.

Νίκος Δένδιας και Μάικ Πομπέο στην Ουάσινγκτον

Δένδιας: Ζήτησα την καθαρή στήριξη των ΗΠΑ απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα

Ο Υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Μάικ Πομπέο τόνισε πως η Ελλάδα ζητά από τις ΗΠΑ ξεκάθαρη θέση απέναντι στην Τουρκία. Στο τραπέζι και τα ενεργειακά - Πρόσκληση για επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα.