ΑΜΥΝΑ

Ελληνική σημαία στη Σκόπελο

Υπουργείο Εξωτερικών σε Ακάρ: "Είναι υποκριτικό να μιλάει η Τουρκία για διεθνές δίκαιο"

Απάντηση σε υψηλούς τόνους από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, ο οποίος ζήτησε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών στο Αιγαίο.

Από προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ: Το "βαρομετρικό" του Μαξίμου για τους αρχηγούς

Στην κρίση του Μαξίμου τα πεπραγμένα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χριστοδούλου καθώς και των αρχηγών των τριών Γενικών Επιτελείων. Ποιοι θα αποστρατευτούν και ποιοι έχουν πιθανότητες παραμονής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στεφανής: Να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον

ΑΜΥΝΑ

Για το εθνικό συμφέρον και την στρατηγική σκέψη και σχεδίαση μίλησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Α' Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων και της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας

Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών (Φωτογραφία αρχείου)

Γκάλοπ News 24/7: Πρέπει να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία; Τι μας είπαν οι πολίτες

Η διαχρονική συζήτηση για το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας επανήλθε τον προηγούμενο μήνα στο προσκήνιο και το News 24/7 ζήτησε την άποψη των πολιτών. Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις τους!

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα απαντήσουν σε κάθε πρόκληση

Μήνυμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό έστειλε ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ελληνική Λύσης, σχετικά με τις προκλητικές διεκδικήσεις της Τουρκίας

Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής

Καλόλιμνος: Έλληνας ψαράς "στολίζει" την τουρκική ακτοφυλακή που τον παρενόχλησε

Η τουρκική ακτοφυλακή αγνοεί προκλητικά την παρουσία του λιμενικού και με επικίνδυνους ελιγμούς παρενοχλεί τους Έλληνες ψαράδες εντός των ελληνικών υδάτων, που απαντούν με "γαλλικά".