Οι αγρότες έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στη Βέροια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (ΚΟΜΒΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ) ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ (MOTIONTEAM // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (ΚΟΜΒΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ) ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ (MOTIONTEAM // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στη Βέροια οι αγρότες. Έληξε η διορία που είχαν δώσει στην κυβέρνηση για επίλυση των αιτημάτων τους

Αγρότες που ήταν συγκεντρωμένοι στο κόμβο Κουλούρας έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού.

Στις 12 το μεσημέρι έληξε η διορία που έδωσαν αγρότες της Β. Ελλάδας στους αρμόδιους κυβερνητικούς θεσμούς για κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων και άλλων σοβαρών ζητημάτων που αφορούν το κόστος παραγωγής.

Στον κόμβο της Κουλούρας επί της Εγνατίας Οδού βρίσκονται αγρότες από τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, ενώ παραμένουν και τα μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου και άλλα δύο στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας έχουν συγκαλέσει για το Σάββατο πανελλαδική σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των μπλόκων.

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσουν για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες των Σερρών, ενώ ηρεμία επικρατεί προς το παρόν σε Δράμα, Καβάλα και στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network