Οι πολιτικοί χρήζουν εξέτασης και θεραπείας βάσει ψυχιάτρων

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Άκρως ενδιαφέροντα τα στοιχεία ψυχιάτρων που "κάθισαν" στην πολυθρόνα τους Έλληνες πολιτικούς (Vid)

Συμπεριφορές που χρήζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα θεραπείας παρουσιάζουν οι πολιτικοί σύμφωνα με "γνωμάτευση" των ψυχιάτρων, στην "πολυθρόνα" των οποίων βρέθηκε και εξετάστηκε η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση.

Οι επιστήμονες αφού μελέτησαν ομιλίες και συμπεριφορές κρίνουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πως οι πολιτικοί μας πάσχουν από παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία, διαταραγμένη συμπεριφορά, ψυχική κόπωση και ανασφάλεια.

Η διγλωσσία που εντοπίζεται σε αρκετούς Έλληνες πολιτικούς δείχνει ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν σωστά την πραγματικότητα.

"Έχουμε πολιτικούς που παρουσιάζουν έντονο άγχος. Παρουσιάζονται να έχουν παραληρητική αντίληψη της πραγματικότητας. Κάποιος χρησιμοποιεί τη διγλωσσία όταν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα", σημείωσε ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός".

Επισήμανε μάλιστα πως το συγκεκριμένο φαινόμενο εάν παρατηρείτο σε ένα μέλος μιας οικογένειας, τότε αυτό το μέλος θα έχρηζε ψυχιατρικής παρακολούθησης, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους, κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό έχουν διαταραγμένη συμπεριφορά.

"Υπάρχει μία κατά προσέγγιση πραγματικότητα με την οποία οι πολιτικοί προσαρμόζονται και αυτήν υπηρετούν", ανέφερε ο διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του "Σωτηρία".

Οι πολυάριθμες παραιτήσεις πολιτικών το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, αποτελεί σημάδι ψυχικής κόπωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι ψυχίατροι αναλύουν τους Έλληνες πολιτικούς

SHARE:

24Media Network