7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας – LIVE EIKONA

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας – LIVE EIKONA

Δείτε ζωντανά από τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής το συνέδριο-θεσμό για την Ελληνική γεωργία με θέμα "Η ΚΑΠ στην εποχή της Πράσινης Συμφωνίας".

Το News 24/7 θα μεταδώσει ζωντανά το 7 Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας με θέμα «Η ΚΑΠ στην εποχή της Πράσινης Συμφωνίας : Η ευκαιρία του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας», την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ.

Το Συνέδριο-θεσμός για την Ελληνική γεωργία διεξάγεται για 7 συνεχόμενη χρονιά, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τον πρωτογενή τομέα της χώρας, καθώς τόσο η μελλοντική Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), όσο και το ευρωπαϊκό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας απαιτούν να τεθεί στο επίκεντρο των εθνικών σχεδιασμών η δίδυμη πρόκληση και ευκαιρία της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης, ως προϋπόθεση οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Το 7o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας να αποτελέσει μία πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, συμβάλλοντας σε έναν εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό για τον πρωτογενή τομέα που θα ανταποκρίνεται σε διαπιστωμένες ανάγκες, θα αξιοποιεί καινοτόμες λύσεις και θα τοποθετείται στη μεγάλη ευρωπαϊκή εικόνα, συμβαδίζοντας με τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις και καλές πρακτικές.

Παρακολουθήστε και απευθύνετε, παράλληλα, τα δικά σας ερωτήματα στους ομιλητές του Συνεδρίου, προχωρώντας στην εγγραφή σας σήμερα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Εγγραφή & Πρόγραμμα συνεδρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα