Αγγελόπουλοι: Ο πατέρας μας έχει εγκαταλείψει τη Χαλυβουργική στην τύχη της

Αγγελόπουλοι: Ο πατέρας μας έχει εγκαταλείψει τη Χαλυβουργική στην τύχη της

"Ως προς την 'επίθεση' που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας".

Στη σκληρή δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με την οποία υπογράμμιζε ότι είναι ο βασικός μέτοχος και αποκλειστικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής και ότι δεν υφίσταται καμία διαμάχη για το μέλλον της εταιρείας, απάντησαν τα παιδιά του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε αυτήν επισημαίνουν πως ο πατέρας τους “είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της”, και “ως προς την ‘επίθεση’ που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

Δυστυχώς η ανακοίνωση στην οποία φέρεται να προέβη ο πατέρας μας την Παρασκευή 23.11.2018 προστίθεται στη μακρά αλληλουχία των ανακόλουθων πράξεων και συμπεριφορών που κατέστησαν επιτακτικό για μας τον αγώνα για την προστασία του από τον ίδιο του τον εαυτό και το περιβάλλον του.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτόν που παρουσιάζουν σήμερα οι σύμβουλοί του, για προφανείς λόγους, ως “αιώνιο” χρηματοδότη της Χαλυβουργικής, είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της, ενώ μόλις πρόσφατα τον έβαζαν να υπογράφει επιστολές, στις οποίες ανακοίνωνε το τέλος μίας από τις πλέον ιστορικές βιομηχανίες της χώρας!

Στο πλαίσιο αυτό είναι φυσιολογικό να αποσιωπούν το γεγονός ότι ήμασταν εμείς αυτοί που έχουμε καταβάλει σημαντικότατα κεφάλαια τα τελευταία χρόνια, χωρίς να κατέχουμε μετοχές, προκειμένου να παραμείνει η Χαλυβουργική όρθια.

Ως προς την “επίθεση” που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας, ενώ πρόσφατα κρίθηκε σκόπιμο από το περιβάλλον του να μηνυθεί ακόμη και η επί σειρά ετών θεράπουσα νευρολόγος του!!!

Οι κατά σύστημα παραχαράκτες της ιστορίας μας, οι οποίοι έχουν κυκλώσει ασφυκτικά τον πατέρα μας για ίδιον όφελος, θα τύχουν της σύμφωνης με το νόμο τιμωρίας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα