Είναι αυτό το ακριβότερο σπίτι που έχει κρεμάσει πωλητήριο στην Ελλάδα;

Είναι αυτό το ακριβότερο σπίτι που έχει κρεμάσει πωλητήριο στην Ελλάδα;

Πόσο στοιχίζει και που βρίσκεται η ελληνική βίλα των 600 τ.μ. η οποία συμπεριλαμβάνεται στην λίστα με τα πιο ακριβά προς πώληση σπίτια του πλανήτη (φωτογραφίες)

Μπορεί η αγορά real estate να έχει καταρρεύσει στην Ελλάδα όμως υπάρχουν ακίνητα τα οποία η τιμή πώλησης τους μπορεί να ξεπερνάει και αυτή από ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Το Business Insider δημοσιοποίησε χθες μία λίστα με τα πλέον ακριβά ακίνητα σε 30 χώρες επικαλούμενο την βάση δεδομένων του Point2Homes. Πρόκειται για μία λίστα η οποία συμπεριλαμβάνει μεταξύ των άλλων ένα πύργο στην Ιταλία, μία μπρελ επόκ πολυώροφη κατοικία στην καρδιά του Μονακό, ένα παλάτι στο Μαρόκο και μία αποικιοκρατική έπαυλη στην Νιγηρία. “Σπίτια” που για να τα αποκτήσει κανείς θα πρέπει να υπογράψει επιταγές από 11 έως 200 εκατ. δολάρια.

Είναι αυτό το ακριβότερο σπίτι που έχει κρεμάσει πωλητήριο στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα στην λίστα αυτή αντιπροσωπεύεται με μία βίλα η οποία βρίσκεται στα Λεγρενά, έναν παραθαλάσσιο οικισμό στον Σαρωνικό, πολύ κοντά στο ακρωτήριο Σούνιο. Η βίλα 600 τ.μ. η οποία ανακαινίσθηκε τελευταία φορά το 2006 βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων με εκπληκτική θέα στην θάλασσα και ιδιωτική παραλία. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτιο – το ένα από αυτά διαθέτει jacuzzi – 3 δωμάτια υπηρεσίας, 3 αποθηκες, 2 κουζίνες, πισίνα και γήπεδο.

Σύμφωνα με το Point2Homes το οποίο επικαλείται το Business Insider η τιμή πώλησης του συγκεκριμένου ακινήτου είναι τα 23 εκατ. δολάρια (20,8 εκατ. ευρώ) ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247 στην ελληνική κτηματαγορά η τιμή του έχει πέσει σήμερα στα 18 εκατ. ευρώ. Παράλληλα εκπρόσωποι μεσιτικών οίκων ανέφεραν ότι υπάρχουν ακίνητα στην Ελλάδα που η τιμή πώλησης τους είναι πολύ υψηλότερη από το συγκεκιμένο ακίνητο όμως επειδή η τιμή τους δεν δημοσιοποιείται δεν συμπεριλαμβάνονται στις σχετικές λίστες.

Είναι αυτό το ακριβότερο σπίτι που έχει κρεμάσει πωλητήριο στην Ελλάδα;

Συγκεκριμένα το πιο ακριβό ακίνητο στην χώρα μας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της JK property & yachting, βρίσκεται στην Κέρκυρα με τιμή πώλησης στα επίπεδα των 40 εκατ. ευρώ ενώ στο νησί των Φαιάκων υπάρχουν άλλα δύο οικιστικά ακίνητα με τιμές πώλησης στα 25 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα στην Αττική υπάρχει ένας σχετικά μεγάλος αριθμός παραθαλάσσιων ακινήτων με τιμές άνω των 20 εκατ. ευρώ.

Φωτογραφίες: JK property & yachting

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το σπίτι των ονείρων του Έλληνα

13 σπίτια στην Ελλάδα που θα ήθελες να μετακομίσεις τώρα

SHARE:

24Media Network