Αναβάλλεται η συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων Τσίπρα - Παπαρήγα λόγω κωλύματος Στουρνάρα

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διοργάνωση ημερίδας των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα:
«Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων - Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI).
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διοργάνωση ημερίδας των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα: «Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων - Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI). EUROKINISSI

Αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων του Α. Τσίπρα και της Α. Παπαρήγα για τη φορολογία ακινήτων, λόγω κωλύματος υπουργού

Λόγω κωλύματος υπουργού δεν θα συζητηθούν στη Βουλή οι δύο επίκαιρες ερωτήσεις για τον φόρο ακινήτων που είχαν κατατεθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, την περασμένη Τρίτη.

Οι δύο επίκαιρες ερωτήσεις απευθύνονταν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά είχε ανακοινωθεί ότι θα τις απαντούσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής που ορίζει ότι ο πρωθυπουργός απαντά σε ερωτήσεις που του απευθύνονται εκτός και αν το αντικείμενο είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας υπουργού, οπότε τότε απαντά ο υπουργός.

SHARE: