Αναβλήθηκε για την Πέμπτη το Euro Working Group

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη το Euro Working Group

Αναβάλλεται η τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη. Εν αναμονή της κρίσιμης συνάντησης που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ το βράδυ στις Βρυξέλλες.

Αναβάλλεται για αύριο στις 6.30 μμ, το προγραμματισμένο για σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης Euroworking Group, σύμφωνα με πηγές της ευρωζώνης.

Σχοινάς: Δεν αναμένεται συμφωνία στην αποψινή συνάντηση Αλέξη Τσίπρα – Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα είναι “μια πρώτη συζήτηση” και δεν θα καταλήξει σε μια συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των διεθνών πιστωτών της, προειδοποίησε σήμερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

“Δεν περιμένουμε να υπάρξει αποτέλεσμα απόψε, είναι μια πρώτη συζήτηση”, υπογράμμισε.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. “Πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ”, πρόθεσε ο εκπρόσωπος.

“Ηρθε η ώρα οι διαπραγματεύσεις να επικεντρωθούν στα ουσιώδη. Τα ουσιώδη είναι κάποια θέματα στα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν αποκλίσεις” μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της (ΕΕ και ΔΝΤ), πρόσθεσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, υπενθυμίζοντας ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, τεχνικό και πολιτικό.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρόντες στη συνάντηση θα είναι ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, των πιστωτών της Αθήνας.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version