Αρνητική η απάντηση της JP Morgan

Αρνητική η απάντηση της JP Morgan
Θ' αργήσουν να επιστρέψουν τα "κλεμμένα" /.

"Όχι" απάντησε η JP Morgan στο αίτημα των ασφαλιστικών ταμείων για την έντοκη επαναγορά του ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ.

“Όχι”  απάντησε η J P Morgan στο αίτημα των ασφαλιστικών ταμείων για την έντοκη επαναγορά του ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ.  Τα ταμεία ζήτησαν παράταση μέχρι την Τρίτη προκειμένου να συνεδριάσουν και να καθορίσουν τη στάση τους καθώς η προθεσμία που έθεσε η τράπεζα λήγει το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας επανέλαβε ότι το θέμα των ομολόγων έχει εξαντληθεί και συμπλήρωσε ότι εντός των ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή το θεσμικό πλαίσιο για τη θωράκιση των Ταμείων.

Στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος απέσυρε την ερώτηση που είχε υποβάλλει προς τον πρωθυπουργό καθώς ο Κώστας Καραμανλής δεν προσήλθε για να απαντήσει. Ο κ. Αλαβάνος δεσμεύτηκε να επαναφέρει την ερώτηση για τα ομόλογα την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος σύμφωνα  με πληροφορίες,  κλήσεις υπόπτων για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σε περίπου 20 άτομα αναμένεται να αποστείλουν από την Παρασκευή (1/6) οι δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την έρευνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα