Διαγωνισμός "Hack The City" από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και την The Boston Consulting Group

Διαγωνισμός "Hack The City" από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και την The Boston Consulting Group

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και στόχο έχει, να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για την ελληνική πόλη του μέλλοντος και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σε συνεργασία με την The Boston Consulting Groupδε διοργανώνουν ανοιχτό διαγωνισμό με τίτλο “Hack The City” και αναζητούν προτάσεις  που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις της πόλης.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους και σκοπεύει να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για την ελληνική πόλη του μέλλοντος και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συγκροτήσουν ομάδες 3-8 ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος, και να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω σε πρωτοβουλίες και λύσεις -ψηφιακές και μη- που κινούνται σε τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω άξονες:

Συμμετοχικότητα

Συνείδηση του πολίτη

Ποιότητα ζωής

Αλληλεγγύη

Βιωσιμότητα

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου 2018 στην διεύθυνση [email protected]

Πέντε επιτυχείς ομάδες θα προσκληθούν από την Boston Consulting Group σε ένα ολοήμερο εργαστήριο, όπου θα αναπτύξουν την ιδέα τους και θα προετοιμάσουν την παρουσίασή τους.

Η παρουσίαση των νικητών θα γίνει στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, σε ειδικό πάνελ, παρουσία νυν και υποψηφίων δημάρχων ελληνικών πόλεων.

Στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.hackthecity.gr οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής, την κατάθεση των προτάσεων καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την κατάρτιση μιας επιτυχημένης πρότασης.

SHARE:

24Media Network