Διαψεύδει η Proton Bank

default image

Ανυπόστατα και ψευδή χαρακτηρίζει με ανακοινώσεις της η Proton Bank δημοσιεύματα εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής ” περί “σκανδάλου”, “εικονικού” δανείου ύψους 29 εκατ. δολαρίων προς τη NORTH CONSTRUCTION HOLDINGS και “υπόπτων διαδρομών””.

Σε σημερινή ανακοίνωση της Proton Bank αναφέρεται ότι “όλοι οι ισχυρισμοί στα δημοσιεύματα, που προβάλλονται με παράθεση φωτοαντιγράφων στοιχείων που είναι απόρρητα εκ του νόμου, για δήθεν ύποπτες συναλλαγές και κινήσεις λογαριασμών μεταξύ της Τράπεζας και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου της North είναι εντελώς ανυπόστατοι και ψευδείς”. 

“Ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται συνήθεις τραπεζικές εργασίες, που διέπουν παγκοσμίως εταιρείες και Πιστωτικά Ιδρύματα, όπως η χορήγηση επενδυτικών δανείων με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και εξασφαλίσεις και χρηματιστηριακές συναλλαγές, να χαρακτηρίζονται “εικονικές”, “ύποπτες” και οτιδήποτε άλλο “εφευρίσκεται”, είναι τουλάχιστον αήθης και άθλιος και βλάπτει άμεσα την Τράπεζα, τα συμφέροντα των μετόχων της και την πορεία της μετοχής της”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση της η Proton Bank καλεί τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν όλων των θεμάτων που προκύπτουν.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα