Εφικτή η συμφωνία σε 10 ημέρες

Συνέδριο Capital + Vision 2016 "Ανάπτυξη και Επενδύσεις δημιουργώντας προοπτικές για την Ελληνική Οικονομία", το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016. Το Συνέδριο διοργάνωνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα "Κεφάλαιο" και την πύλη Capital.gr. Στόχος του διήμερου συνεδρίου είναι η αναζήτηση συνεργιών και νέων συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδας, της Γερμανίας και άλλων χωρών. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συνέδριο Capital + Vision 2016 "Ανάπτυξη και Επενδύσεις δημιουργώντας προοπτικές για την Ελληνική Οικονομία", το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016. Το Συνέδριο διοργάνωνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα "Κεφάλαιο" και την πύλη Capital.gr. Στόχος του διήμερου συνεδρίου είναι η αναζήτηση συνεργιών και νέων συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδας, της Γερμανίας και άλλων χωρών. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, εκτιμώντας ότι το χρονοδιάγραμμα είναι πιεστικό, αλλά "μπορούμε να κλείσουμε"

Εφικτή χαρακτήρισε πριν από λίγο ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης την επίτευξη συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση μέσα στις επόμενες 10 ημέρες μέχρι την συνεδρίαση του EWG.

"Το χρονοδιάγραμμα είναι πιεστικό αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κλείσουμε" είπε ο κ.Σταθακης.

Αμέσως μετά την εισαγωγική συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους δανειστές ο υπουργός τόνισε, ότι προς το παρόν τέθηκε το χρονοδιάγραμμα και συμφωνήθηκε ο τρόπος εργασίας, αλλά η συζήτηση δεν μπήκε στην ουσία των θεμάτων.

Ο υπουργός οικονομικών κ Ευκλείδης Τσακαλώτος ο υπουργός ανάπτυξης κ Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο υπουργός ενέργειας αποχώρησαν από την συνάντηση με του θεσμούς θα παρασύρουν στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των κ. Μπάρακ Ομπάμα.

Το απόγευμα θα γίνουν νέες συναντήσεις για την σύσταση της εταιρίας δημοσίων συμμετοχών και περιουσίας και τα εργασιακά.

SHARE:

24Media Network