Εκδήλωση για την Καινοτομία στη Β. Ελλάδα στο πλαίσιο του Hellexpo Forum

Εκδήλωση για την Καινοτομία στη Β. Ελλάδα στο πλαίσιο του Hellexpo Forum

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds διοργανώνει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στην αίθουσα 3 του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.

Το NBG Business Seeds, το πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, διοργανώνει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:00 εκδήλωση με θέμα “H Καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν”. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το OK!Thess στην αίθουσα 3 του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι επενδύσεις στη Β. Ελλάδα, η δράση διεθνών εταιρειών στο οικοσύστημα, ο ρόλος εδραιωμένων επιχειρήσεων και τοπικών πρωτοβουλιών, καθώς και οι δράσεις πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

ADVERTISING

Κάντε την εγγραφή σας στο Thessaloniki Helexpo Forum εδώ (οι θέσεις είναι περιορισμένες). Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, είναι απαραίτητο να εκτυπώσετε το καρτελάκι εισόδου (badge) για την είσοδό στον χώρο του Forum. Μαζί με αυτό, θα πρέπει να επιδείξετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα (ή το διαβατήριο) για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

SHARE:

24Media Network