Επιπλέον έσοδα από το χαράτσι

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ    (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Περισσότερα από τα αναμενόμενα έσοδα θα φέρει το χαράτσι στα ακίνητα. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ

Υπερκάλυψη του στόχου για είσπραξη 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ από το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ "βλέπει" στέλεχος της ΔΕΗ.

Το ποσό που έχει μέχρι στιγμής μπει στα ταμεία , όπως ανέφερε στο διεθνές πρακτορείο Reuters, ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, ο επικεφαλής της Αρθούρος Ζερβός σημείωσε ότι η επιχείρηση συζητά με τράπεζες για να εξασφαλίσει την αναχρηματοδότηση χρέους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ που λήγει το 2012, ενώ ελπίζει πως η κυβέρνηση θα εγκρίνει τις προτεινόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια.

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ , όπως δήλωσε ο υπουργός ΥΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρόκειται να κάνουν την "επίσημη πρώτη" τους εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Η ΔΕΗ, όπως σημειώνουν "Τα Νέα", ανακοίνωσε ζημίες για το τρίτο τρίμηνο του έτους για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια, εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης για ηλεκτρική ενέργεια και της αύξησης του κόστους παραγωγής.

"Το τέταρτο τρίμηνο θα είναι κακό, όπως ήταν και το τρίτο", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μόνιμο το τέλος ακινήτων

Ζητά παραπομπή της Ελλάδας για το χαράτσι

SHARE:

24Media Network