Αποδοκίμασαν την Κατσέλη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ MOTIONTEAM

Φραστική επίθεση δέχθηκε η υπουργός Εργασίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Π. Ψωμιάδη. Απολυμένοι φώναξαν συνθήματα εκφράζοντας την αγανάκτησή τους. Δείτε το βίντεο (Vid)

Σε κλοιό συνθημάτων και αποδοκιμασιών από απολυμένους εργαζόμενους στην εταιρεία «Φίλκεραμ Johnson» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι εργαζόμενοι κρατώντας πανό επιτέθηκαν φραστικά στην υπουργό.

Στη συνέχεια μια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την κ.  Κατσέλη, η οποία τους ζήτησε να έχουν συνάντηση την Πέμπτη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η κα Κατσέλη βρίσκεται για δυο ημέρες στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Κουθούρης δήλωσε ότι "είμαστε 230 εργαζόμενοι και είμαστε σε διαθεσιμότητα από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες, όλο το 2011 λεφτά δεν πήραμε εμείς. Το βασικότερο που μας ενδιαφέρει είναι να ανοίξει το εργοστάσιο και να μη χάσουμε τις δουλειές μας, όμως επειδή δε βλέπουμε να γίνεται αυτο κοιτάμε να μη χάσουμε τα λεφτά μας, π.χ αποζημιώσεις. Εμείς κάναμε την διαμαρτυρία στην υπουργό γιατί πεινάμε, δεν επιβιώνουμε, οι οικογένειες μας πεινάνε".

Δείτε το βίντεο

SHARE:

24Media Network