MyJobNow: Η έρευση εργαζομένων περνάει από το κινητό

MyJobNow: Η έρευση εργαζομένων περνάει από το κινητό

Οι επιχειρηματίες εστίασης, λιανικής και ομορφιάς βρήκαν ένα σύμμαχο στην αναζήτηση προσωπικού μέσα από το app MyJobNow

Ένα νέο app, το MyJobNow φιλοδοξεί να γίνει το δεξί χέρι του επιχειρηματία εστίασης, λιανικής και ομορφιάς στην αναζήτηση προσωπικού. Σε μικρό χρονικό διάστημα, η εφαρμογή του MyJobNow έχει προσεγγίσει παραπάνω από 40.000 ενδιαφερόμενους για εργασία, ενώ μεγάλες αλυσίδες – σε όλους τους κλάδους – εμπιστεύονται στην εφαρμογή για να στελεχώσουν τα καταστήματα τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εφαρμογή οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να ανοίγουν θέσεις εργασίας και να μιλάνε με υποψηφίους που ενδιαφέρονται για τη θέση μέσω τσατ. Ενώ, μπορούν να απορρίψουν εύκολα τους υποψηφίους που δεν καλύπτουν τα κριτήρια τους.

Οι ειδικότητες που καλύπτει το MyJobNow είναι: Barista – Μπουφέ, Bartender, Σερβιτόροι, Delivery, Μαγειρική, Ψήστης – Παρασκευαστής, Λάντζα, Αρτοποιοί, Υποδοχή – Μετρ, Πωλητές – Ταμίες, Τηλεφωνικό Κέντρο, Καμαριέρα, Ρεσεψιόν, Κομμωτική, Αισθητική. Η λίστα αυτή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ειδικότητες καθώς μπαίνουν επαγγελματίες άλλων κλάδων.

Όσοι διαθέτουν σχετική επιχείρηση μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή δωρεάν. Στη δοκιμαστική περίοδο ο επιχειρηματίας μπορεί να ανοίξει μια θέση εργασίας για 7 ημέρες. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές με λειτουργικό android όσο και με iOS.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα