ΟΑΕΔ καλεί 7.400 ανέργους για δουλειά

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τα γραφεία του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για έξι μήνες και 15 ημέρες καλεί ο ΟΑΕΔ 7.400 ανέργους για δουλειά. Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται. Διαβάστε την ανοιχτή πρόσκληση του Οργανισμού

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ και της ανεξάρτητης Αρχής (asep.gr) η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 7.400 ανέργων, ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Σημειώνεται δε, ότι οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2013 την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ», η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες κείμενο της Δημόσιας Πρόσκλησης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network