Εθνική Τράπεζα: Καταλύτης για την επιτυχή ολοκλήρωση της έκδοσης της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ

Εθνική Τράπεζα: Καταλύτης για την επιτυχή ολοκλήρωση της έκδοσης της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ
Εθνική Τράπεζα Eurokinissi

Η αυξημένη ζήτηση η οποία ξεπέρασε τα 650 εκατ. επιβεβαιώνει το σημαντικό ενδιαφέρον του επενδυτικού κοινού για τέτοιου είδους εκδόσεις αναφέρει ο κ. Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής της ΕΤΕ.

Την ικανοποίηση της για την έκδοση του επταετούς ομολόγου του ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ εκφράζει η Εθνική Τράπεζα, σημειώνοντας ότι παραμένει αρωγός στην προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων για άντληση κεφαλαίων.

“Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Όμιλο ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης ομολογιακής έκδοσης στο ελληνικό Χρηματιστήριο και να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Διοίκηση του Ομίλου για την εμπιστοσύνη του στην Εθνική Τράπεζα”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της έκδοσης. “Η αυξημένη ζήτηση, η οποία ξεπέρασε τα €650 εκατ., επιβεβαιώνει τόσο το σημαντικό ενδιαφέρον του επενδυτικού κοινού, για τέτοιου είδους εκδόσεις, όσο και τη δυνατότητα της ελληνικής κεφαλαιαγοράς να χρηματοδοτεί τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η Τράπεζα μας υπήρξε καταλύτης για την επιτυχή ολοκλήρωση της Συναλλαγής, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της και την ισχυρή δυναμική του δικτύου της”, προσθέτει ο κ. Καραμούζης.

Από την πλευρά του ο κ. Ηλίας Κάντζος, Επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής σχολίασε: “Η Εθνική Τράπεζα, μέσω του τομέα Επενδυτικής Τραπεζικής, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων για άντληση κεφαλαίων από την ελληνική κεφαλαιαγορά προσφέροντας υπηρεσίες Συμβούλου Έκδοσης και Αναδόχου. Παραμένουμε έτοιμοι να συνδράμουμε, τις ελληνικές εταιρείες στο σχεδιασμό τους για το μέλλον, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να απευθυνθούν στην επενδυτική κοινότητα”.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα συμμετείχε με το ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης και Συντονιστή Κυρίου Αναδόχου στη Δημόσια Προσφορά για την Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €500 εκατ. της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα