Έκαναν λάθος ακόμα και στα sms

Έκαναν λάθος ακόμα και στα sms

Φαρσοκωμωδία με τα sms για την εξαίρεση των δικαιούχων από το νέο τέλος στα ακίνητα. Λόγω λάθους, τα μηνύματα πάνε σε συνδρομητές! Άμεση διόρθωση υπόσχεται το υπουργείο Οικονομικών

Οι ερασιτεχνισμοί του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολλά από τα sms φορολογούμενων με τα οποία ζητούν είτε να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων, είτε να φορολογηθούν με χαμηλό συντελεστή (0,5 ανα τ.μ.), επειδή ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, καταλήγουν σε λάθος παραλήπτη!

Ο λόγος είναι ο λάθος τρόπος καταγραφής των στοιχείων τους στο sms σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τον ίδιο πενταψήφιο αριθμό για τη λήψη μηνυμάτων κατέχουν άλλοι δύο συνδρομητές.

Το θέμα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισής του ενδεχομένως με νέες οδηγίες προς τους φορολογούμενους, ώστε να φτάσουν τα μηνύματα στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Όπως είχε ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομιών, όσοι δικαιούνται εξαίρεση από το τέλος ή το μειωμένο συντελεστή πρέπει ως τις 2 Οκτωβρίου να στείλουν sms στον αριθμό 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους, τον αριθμό παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ αφήνοντας κενό ανάμεσα στα δύο τελευταία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή μειωμένο τέλος ακινήτων

Εξαίρεση από το ειδικό τέλος με sms

SHARE:

24Media Network