Γιάννης Στουρνάρας: Κάποιοι θέλουν να με "φάνε"

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της βουλής,με θέμα το νομοσχέδιο του Υπουργείου οικονομικών για τον εναιαίο φόρο ακινήτων και άλλες διατάξεις,Σάββατο 14 δεκεμβρίου 2013 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της βουλής,με θέμα το νομοσχέδιο του Υπουργείου οικονομικών για τον εναιαίο φόρο ακινήτων και άλλες διατάξεις,Σάββατο 14 δεκεμβρίου 2013 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Η οικονομία βγαίνει από την κρίση" δηλώνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Τι απαντά στις κριτικές που ασκούνται εναντίον του για την αυστηρή οικονομική πολιτική

"Η οικονομία βγαίνει από την κρίση, τα πράγματα βελτιώνονται" διαμηνύει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Εκτιμά πως η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος μαζί με την διαφαινόμενη ανάκαμψη και θεωρεί πως ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των Μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.

Δηλώνει επίσης πως "οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν εναλλακτική λύση. Και πολύ περισσότερο δεν είναι 'λύση'. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες" αναφέρει ο κ. Στουρνάρας.

Για την κριτική που του ασκείται και εάν πιστεύει ότι κάποιοι θέλουν να τον "φάνε" αναφέρει ότι "κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, "φαγώσιμος" και προσθέτει:

"Επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως να θέλουν να με "φάνε", ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω "πάτημα" για την επόμενη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Στουρνάρας
SHARE:

24Media Network