Η παρουσία του NBG Business Seeds στη ΔΕΘ

Η παρουσία του NBG Business Seeds στη ΔΕΘ

Το NBG Business Seeds είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας.

Σημαντική ήταν και φέτος η παρουσία του NBG Business Seeds, του προγράμματος στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στη βράβευση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις startups που συμμετέχουν στο Elevate Greece, διοργάνωσε δίωρη εκδήλωση στο πλαίσιο του Hellexpo Forum, συμμετείχε στο Demo Day του Νext Stage Challenge, ενώ παρουσίασε στην κεντρική σκηνή του περιπτέρου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, τις δράσεις του και την πρωτοβουλία Greek Fintech Hub.

Περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Μια από τις δράσεις του προγράμματος είναι ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας, που φέτος κλείνει 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Πρόκειται για τον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 6.500 άτομα. Η έναρξη του 12ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας ανακοινώθηκε στις 14.7 και οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως και 4.10.21, ώρα 15.00.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας (https://www.nbg.gr/el/nbgseeds/competition).

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version