Υπαρκτός ο κίνδυνος της ύφεσης

Υπαρκτός ο κίνδυνος της ύφεσης

Η ύφεση της αμερικανικής οικονομίας παραμένει πιθανή, υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (FED) Άλαν Γκρίνσπαν

Η ύφεση της αμερικανικής οικονομίας παραμένει πιθανή, υποστηρίζει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Financial Times ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (FED) Άλαν Γκρίνσπαν.

“Οι πιθανότητες ύφεσης ξεπερνούν το 50%”, φέρεται να δήλωσε ο Γκρίνσπαν, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η πιθανότητα “σημαντικής” ύφεσης έχει “σαφώς περιοριστεί”. Πρόσθεσε ότι ακόμη “είναι πολύ νωρίς” για να πει εάν τα χειρότερα έχουν ήδη περάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Γκρίνσπαν εκτίμησε ότι οι τιμές των ακινήτων στις ΗΠΑ θα πέσουν κατά 10% σε σχέση με τον Φεβρουάριο.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα