Διαγωνισμός: Κηρύσσουμε πόλεμο στην υγρασία

Διαγωνισμός: Κηρύσσουμε πόλεμο στην υγρασία

Αργές αλλά σταθερές βλάβες στον οργανισμό μας, στην τσέπη και στο σπίτι μας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υγρασίας. Μία συσκευή απορρόφησης της δεν είναι πολυτέλεια, αλλά η πιο απαραίτητη οικιακή συσκευή των επόμενων μηνών.

Αίσθημα κόπωσης, αλλεργίες, ένας επίμονος ξερόβηχας, αλλά και δερματοπάθειες, κρίσεις άσθματος, μέχρι ρευματισμούς ή το αίσθημα μίας διαρκούς κόπωσης είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα της υγρασίας. Παράλληλα το σπίτι μας αποκτά σε ορισμένα κρυφά σημεία μούχλα, η οποία εξαπλώνεται γρηγορότερα από όσο μπορείς να φανταστείς, μέχρι που δεν μπορείς να κάνεις πλέον διαφορετικά παρά να την αντιμετωπίσεις.

Μήπως όμως τότε είναι ήδη αργά; Για να μην μιλήσουμε για την απώλεια θερμότητας, ή για το πόσο γρήγορα κρυώνει ξανά το σπίτι μας με το που κλείνουμε την θέρμανση. Ακόμα και αν αισθάνεσαι τυχερός, πως η πόλη στην οποία κατοικείς δεν φημίζεται για υγρασία της, να σε ενημερώσουμε πως δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο κλίμα: αν το σπίτι ή το γραφείο σου δεν αερίζεται καλά ή αν βρίσκεται στο υπόγειο ή αν απλά η πολυκατοικία υποφέρει συνολικά από θέματα υγρασίας, τότε δύσκολα εσύ να τη γλιτώσεις.

Ακόμα όμως και αν η υγρασία που αντιμετωπίζεις δεν είναι τόσο επιθετική και το σπίτι σου δεν υποφέρει, είσαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει και για την υγεία σου; Τη δική σου, αλλά και της οικογένειας σου; Ή πιο απλά για τη μύτη σου, που έχει κουραστεί να εισπνέει μια μυρωδιά που συνήθως ονομάζουμε ως κλεισούρα; Όσο και αν λες πως κάποια στιγμή θα ασχοληθείς βαθιά μέσα σου σκέφτεσαι:

Ποιος μπλέκει με μία ακόμα ηλεκτρική συσκευή;

Στην πραγματικότητα η λύση είναι πιο απλή από όσο νομίζεις και λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν θα σου μιλήσουμε για έναν ακόμα αφυγραντήρα, αλλά για τις καινοτόμες συσκευές απορρόφησης υγρασίας Ariasana. Όχι μόνο απορροφούν την ανεπιθύμητη υγρασία, η οποία στερεί και τη ζέστη από το σπίτι σου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να δαπανάς μέχρι και τη διπλάσια ενέργεια προκειμένου να το ζεστάνεις, αλλά αρωματίζουν και τον χώρο με ταμπλέτες αρωματοθεραπείας για ξεχωριστή ατμόσφαιρα!


Πιο συγκεκριμένα, οι μικρές κάψουλες στην ταμπλέτα αρωματοθεραπείας απελευθερώνουν το άρωμα παράλληλα με την απορρόφηση υγρασίας. Για να καταλάβεις, ενεργοποιούνται όταν έρχονται σε επαφή με την υγρασία που απορροφούν. Έχεις λοιπόν 3 επιλογές: Λεπτό άρωμα λεβάντας με αιθέρια έλαια, αναζωογονητική δύναμη των φρούτων και τέλος ζεστό άρωμα της βανίλιας. Φαντάσου τώρα να εξαφανίσεις την υγρασία, από το δωμάτιο πανικού Υγρασίας!

Μιλάω φυσικά για το μπάνιο. Και όχι μόνο να την εξαφανίσεις, αλλά παράλληλα να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας. Αν όλα αυτά αποτελούν τη δική σου φαντασίωση, τότε ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις την Ariasana AERO 360 ΜΠΑΝΙΟ, τη νέα συσκευή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την απόλυτη υγιεινή, ευεξία και αρωματοθεραπεία για το χώρο. Αν θέλεις και εσύ να αναπνέεις πιο ευχάριστα και να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση στον χώρο σου, αλλά και να αλλάξει η καθημερινότητά σου διατηρώντας μέχρι και τα τρόφιμά σου (όπως το ψωμί ή τα δημητριακά) για περισσότερο καιρό φρέσκα, τότε τι περιμένεις; Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και κέρδισε ένα από τα 5 πακέτα Ariasana της Henkel!

* Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 1 συσκευή AERO 360 για την πιο αποτελεσματική απορρόφηση υγρασίας στον χώρο σας και 1 ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για τον χώρο του μπάνιου σας την Ariasana AERO 360 ΜΠΑΝΙΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα