Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει σχέδιο Β' για την Ελλάδα

Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει σχέδιο Β' για την Ελλάδα

Δεν υπάρχει σχέδιο Β' για την Ελλάδα δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο επίτροπος Μοσκοβισί. Ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μακρόν λέει ότι είναι πεπεισμένος πως μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για την Ελλάδα

Δεν υπάρχει σχέδιο Β΄ για την Ελλάδα, κατέστησε σαφές ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και την Τελωνειακή Ένωση, Πιέρ Μοσκοβισί. Στόχος είναι μια ισχυρότερη ελληνική οικονομία στο πλαίσιο της ευρωζώνης, τόνισε σε συνέντευξη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα πρέπει, και εργαζόμαστε για να αποφύγουμε κάθε είδος Grexit».

Εργαζόμαστε, πρόσθεσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, μέρα και νύχτα για μια ενιαία λύση για να βοηθήσουμε τη χώρα να ξεπεράσει κάποιες σημαντικές προκλήσεις και δυσκολίες, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί μια συμφωνία.

Μακρόν: Δυνατή η συμφωνία

Την πεποίθηση ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της εξέφρασε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν.

«Πιστεύουμε στις πιθανότητες μιας συμφωνίας επειδή έχει γίνει ιδιαίτερα εντατική γαλλογερμανική δουλειά στο θέμα αυτό. Οι τελευταίες ημέρες το έδειξαν και οι επόμενες ημέρες θα το δείξουν», δήλωσε ο Μακρόν σε δημοσιογράφους μαζί με τον Γερμανό εταίρο του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

SHARE:

24Media Network