Νέες διευκρινίσεις Σουλτς για ευρωκοινοβούλιο και χρέος

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στις Βρυξέλλες.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Το "μένω έκπληκτος", δεν αφορούσε τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Μάρτιν Σουλτς

Το «μένω έκπληκτος», που δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς δεν αφορούσε τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος, αλλά τη διατύπωση της ερώτησης, διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του Μάρτιν Σουλτς.

Ο εκπρόσωπος του Μ. Σουλτς δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την ομιλία του προέδρου του ΕΚ , Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος Σουλτς εξέφρασε την έκπληξή του για τη διατύπωση της ερώτησης αν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα λάβει δράση στην ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα. Ο πρόεδρος Σουλτς δεν εξεπλάγη με την θέση της ελληνικής κυβέρνησης και δεν διαφωνεί με αυτήν. Ο πρόεδρος Σουλτς πρόσθεσε ότι αν είναι να γίνει συζήτηση (για το θέμα του χρέους), θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων που είναι η αρμόδια επιτροπή του ΕΚ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρέος, Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διευκρινίσεις Σουλτς για το Ευρωκοινοβούλιο και το χρέος

To χρέος στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα – Σουλτς

SHARE:

24Media Network