Οδηγίες απ' τον ΟΑΕΔ για το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΑΕΔ-ΑΝΕΡΓΟΙ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΑΕΔ-ΑΝΕΡΓΟΙ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Βήμα προς βήμα η διαδικασία για την υποβολή αίτησης

Ένα χρηστικό οδηγό για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι του έκτακτου επιδόματος νεανικής αλληλεγγύης ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ αναφέρει: Οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ και οι οποίοι εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι και μη επιδοτούμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν ως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, στην οποία έχουν ατομικό λογαριασμό ή είναι δικαιούχοι σε κοινό λογαριασμό, πατώντας εδώ.

Τα στοιχεία εισάγονται με αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν βλέπουν στην καρτέλα τους στο σύστημα την επιλογή "Επικαιροποίηση Στοιχείων" ενώ έχουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα έχει οριστεί στα 400 ευρώ και είναι εφάπαξ. Οι δυνητικοί δικαιούχοι του ανέρχονται σε περίπου 55.000 άτομα και για τη χορήγηση του ποσού έχει δεσμευθεί κονδύλι άνω των 20.000.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αχτσιόγλου: Εφάπαξ επίδομα 'νεανικής αλληλεγγύης' 400 ευρώ, σε κάθε άνεργο από 18 έως 24 ετών

Επίδομα 400 ευρώ σε άνεργους νέους: Μέχρι πότε οι αιτήσεις

SHARE:

24Media Network