Ολοκληρώθηκαν σήμερα δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Η πρώτη σελίδα της εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 29 Νοοεβρίου 2017, ημέρα που ξεκινησε η διαδικασία των e-πλειστηριασμών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
(EUROKINISSI)
Η πρώτη σελίδα της εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 29 Νοοεβρίου 2017, ημέρα που ξεκινησε η διαδικασία των e-πλειστηριασμών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Δικαιοσύνης. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πρώτο ακίνητο ανήκε σε υπερχρεωμένη κατασκευαστική εταιρεία και το δεύτερο σε ιδιώτη

Μέσω της πλατφόρμας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ολοκληρώθηκαν σήμερα δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς. Το πρώτο ακίνητο ανήκε σε υπερχρεωμένη κατασκευαστική εταιρεία.

Ειδικότερα, για οφειλή 100.000 ευρώ, βγήκε στον πλειστηριασμό διώροφο ακίνητο της εταιρείας που βρίσκεται στην Κηφισιά, έκτασης περίπου 400 τ.μ., το οποία σύμφωνα με την περιγραφή είναι εγκαταλελειμμένο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν στις 181.000 ευρώ, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε (γόνιμος) αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων, τον τελικό πλειοδότη και το ποσόν μπορούν να δουν μόνον όσοι έχουν έννομο συμφέρον, και ανακοινώνονται από τον συμβολαιογράφο που διενεργεί κάθε πλειστηριασμό.

Το δεύτερο ακίνητο που έβγαλε σε πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς, ανήκε σε ιδιώτη στο Κορωπί. Πρόκειται για οικόπεδο με ημιτελή οικοδομή, αποθήκη άνω των 200 τ.μ., κατάστημα 285 τ.μ., και δυο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας περίπου 200 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 398.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network