Πιστώθηκε η κάρτα σίτισης στους 145.000 δικαιούχους

Πιστώθηκε η κάρτα σίτισης στους 145.000 δικαιούχους

Οι περίπου 145.000 δικαιούχοι πιστώθηκαν τα δικαιούμενα χρήματα στην κάρτας σίτισης και από σήμερα Παρασκευή θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων που είναι συμβεβλημένα

Οι κάρτες ενεργοποιούνται για τέταρτη φορά και για τον μήνα που διανύουμε υπήρξε μια καθυστέρηση καθώς τα χρήματα θα πρέπει να είχαν πιστωθεί από τις 24 του μήνα.

Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημα τους.

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης ενημέρωσε ότι η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Οι δικαιούχοι μάταια περίμεναν τα χρήματα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κάθε ημερομηνία που οριζόταν περνούσε χωρίς να γίνει η πίστωση των χρημάτων, καθώς τα ταμεία ήταν άδεια.

Την επόμενη Πέμπτη λοιπόν οι δικαιούχοι θα λάβουν την δεύτερη και τρίτη δόση μαζί, με το απαιτούμενο κονδύλι να ανέρχεται στα 223  εκ. ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κατατεθεί το Α21 ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Τα οικογενειακά επιδόματα δικαιούνται 645.000 οικογένειες.

 

Περισσότερα στα dikaiologitika.gr:

Και στους άνδρες το εξάμηνο επίδομα ανατροφής τέκνου του ΟΑΕΔ

Ποιοι μικροοφειλέτες κερδίζουν απο τις νέες αλλαγές στις ρυθμίσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιολογητικά
SHARE:

24Media Network