Πώς λειτουργεί το 'μυστικό' γκρουπ των πλουσίων στο Facebook

Πώς λειτουργεί το 'μυστικό' γκρουπ των πλουσίων στο Facebook

Οι νεόπλουτοι του Facebook ανταλλάσσουν ιδέες και προτάσεις πώλησης και αγοράς γιοτ και τροπικών νησιών

Στον κόσμο της τεχνολογίας, ακόμη και στη Silicon Valley που το χρήμα ρέει άφθονο, η επιδεικτική κατανάλωση μπορεί να γίνει αντικείμενο αποδοκιμασίας. «Αν κάποιος αγοράσει ένα φανταχτερό αυτοκίνητο και δημοσιεύσει μια φωτογραφία στα social media, μπορεί να γελοιοποιηθεί ή και να του γίνει επίπληξη», σημειώνει εκτελεστικό στέλεχος του Facebook στους The New York Times.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι πιο επιτυχημένες εφαρμογές στην ιστορία των iPhone και iPad

Ωστόσο, υπάρχει στο Facebook μία μυστική ομάδα στην οποία τα μέλη συζητούν για το τι σκοπεύουν να αγοράσουν με όλα αυτά τα νέα χρήματα που απέκτησαν, σύμφωνα με τον Nik Bilton του Vanity Fair. Πρόκειται για το γκρουπ με την ονομασία «T.N.R. 250» και αποτελείται από τους πρώτους 250 εργαζόμενους του Facebook – πολλοί από τους οποίους έγιναν εκατομμυριούχοι μετά την εισαγωγή του Facebook στο χρηματιστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Οι λέσχες των πλουσίων του κόσμου

Σύμφωνα με τον Bilton, στην ομάδα αυτή συζητείται η αγορά πλοίων, αεροπλάνων, έργων του Banksy πορτρέτα και άλλων καλλιτεχνών, καθώς και η αγορά τροπικών νησιών. Ο Bilton υποστηρίζει πως οι νεόπλουτοι του Facebook συζητούν επίσης και για φιλανθρωπίες.

Αλλά αν δεν έχετε ακούσει ποτέ κάποιο γκρουπ με την ονομασία «T.N.R. 250», είναι πιθανώς επειδή όλη αυτή η δραστηριότητα γίνεται «κεκλεισμένων των θυρών» και διατηρείται μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, ιδίως το Facebook.

Διαβάστε ακόμα: Οι δέκα μεγαλύτεροι δισεκατομμυριούχοι κάτω των 35 ετών

(Πηγή: Fortunegreece.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network