Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί

Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί
??- ?`??????// ?M??õd? ?????UU ?ô?? ?EK?.(EUROKINISSI-EM????I???) Eurokinissi

Τα λεφτά του δημοσίου φαγώθηκαν σε από όλους μας σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος ανακοινώνοντας παράλληλα ότι έρχεται νέο κύμα συγχωνεύσεων

 “Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας για το που πήγαν τα λεφτά του δημοσίου.

Ο Θ. Πάγκαλος ανακοίνωσε στη Βουλή πως έρχεται νέο τσουνάμι καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών και οργανισμών του Δημοσίου, τονίζοντας ότι το πρώτο κύμα ήταν ένα βήμα νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δημοσίου.

Κατά την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ενόψει της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, ο Θ Πάγκαλος ανέφερε ότι ετοιμάζεται το δεύτερο πακέτο για εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο λογιστικό και την εξοικονόμηση προσπαθειών.

“Για τη διόγκωση του δημόσιου τομέα είμαστε όλοι υπεύθυνοι, ακόμη και τα μικρά κόμματα της Αριστεράς που δεν κυβερνούν μεν, αλλά ακολουθούν την ίδια πρακτική μέσα από τους ΟΤΑ που ελέγχουν”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα