Πυρετός (μέτρων) το Σαββατόβραδο. Διαβούλευση εξπρές για τα προαπαιτούμενα

ΑΘΗΝΑ// ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ// ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Με διαδικασίες εξπρές ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί η διαβούλευση για τα προαπαιτούμενα. Το βράδυ του Σαββάτου αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το νομοσχέδιο. Τη Δευτέρα το πρωί λήγει η προθεσμία, ώστε να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση

Στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου αναρτήθηκε στο opengov.gr το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, με τη λήξη της ηλεκτρονικής διαβούλευσης να ορίζεται στις 9.00 το πρωί της Δευτέρας.

"Το Υπ. Οικονομικών καλεί τους πολίτες και κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό εταίρο να συμμετάσχει στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

Λόγω του ότι πρόκειται για επείγουσες ρυθμίσεις, η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 9 το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου", αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση.

Το νομοσχέδιο υπογράφουν οι Αναπληρωτές Υπουργοί Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και Γεώργιος Χουλιαράκης.

Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, προανήγγειλε πριν λίγες ημέρες, ότι με τη διαδικασία του "επείγοντος" και όχι του "κατεπείγοντος" θα κατατεθεί στην Βουλή την προσεχή Δευτέρα το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένος διάλογος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με την διαδικασία του "επείγοντος" στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, επιβεβαιώνει η Γεροβασίλη

Μαραθώνιος 10 ημερών για τα προαπαιτούμενα

SHARE:

24Media Network