Ραντεβού με τρόικα στο Παρίσι. Χαρδούβελης: “Είμαστε εμπρόθεσμοι. Δεν πήγαμε διακοπές”

Ραντεβού με τρόικα στο Παρίσι. Χαρδούβελης: “Είμαστε εμπρόθεσμοι. Δεν πήγαμε διακοπές”
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ο υπουργός Οικονομικών. Τόνισε ότι η Ελλάδα, είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων

Είμαστε εμπρόθεσμοι σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, προσερχόμενος στη συνάντηση του Παρισιού, της ελληνικής αντιπροσωπείας με εκπροσώπους της τρόικας.

“Είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να αυξήσουμε την αξιοπιστία μας, θέλουμε να δείξουμε ότι το πρόγραμμα βρίσκεται σε τροχιά, τόσο σε δημοσιονομικό όσο και σε διαρθρωτικό επίπεδο” είπε ο κ. Χαρδούβελης και πρόσθεσε: “Δεν πήγαμε διακοπές. Εργαστήκαμε σκληρά όλο τον Αύγουστο, και ως εκ τούτου είμαστε εμπρόθεσμοι σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα”.

Οι συζητήσεις της ελληνικής αποστολής με την τρόικα, άρχισαν στο Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης, με θέματα που αφορούν το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Τετάρτη οι συνομιλίες θα είναι εφ’ όλης της ύλης και για τα πέντε υπουργεία (Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Δικαιοσύνης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης).

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει, με τους επικεφαλής της τρόικας, ανασκόπηση και στη συνέχεια προβλέπεται ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα