Στην Αθήνα ο Τσαρλς Νταλάρα 13 και 14 Νοεμβρίου

Στην Αθήνα ο Τσαρλς Νταλάρα 13 και 14 Νοεμβρίου

Ποιο είναι το πρόγραμμα της επίσκεψης Νταλάρα. Με ποιους θα συναντηθεί, ποια ζητήματα τίθενται επί τάπητος λίγο μετά την οριακή υπερψήφιση των νέων μέτρων

Ο κ. Νταλάρα θα έχει επαφές "για την Ελλάδα και τη ζώνη του ευρώ με κυβερνητικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα".

Την Αθήνα θα επισκεφθεί ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF),Τσαρλς Νταλάρα στις 13 και 14 Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή του το IIF αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Νταλάρα θα έχει επαφές "για την Ελλάδα και τη ζώνη του ευρώ με κυβερνητικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα".

Επιπλέον, στις 14 Νοεμβρίου ο επικεφαλής του IIF θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο "Αλλαγή πορείας: στρατηγική για την έξοδο της Ευρώπης και της Ελλάδας από την κρίση".

Να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του IIF εκπροσώπησε τους ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας στην αναδιοργάνωση του ελληνικού χρέους που έγινε στις αρχές του χρόνου και η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο της αναζήτησης τρόπων για παράταση του προγράμματος προσαρμογής του ελληνικού προγράμματος.

Σε conference call που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μια από τις λίγες προτάσεις πάνω στις οποίες συμφώνησαν καταρχήν οι υπουργοί, ήταν το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων σε κυκλοφορία, σε τιμή χαμηλότερη από την ονομαστική. 

SHARE:

24Media Network