Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 24.750 φορολογικοί έλεγχοι το 2018

ΑΘΗΝΑ- Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος δέχθηκε  τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,Γεώργιο Πιτσιλή.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος δέχθηκε τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,Γεώργιο Πιτσιλή.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Τουλάχιστον το 70% θα αφορά φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ που καθορίζει τον αριθμό των φορολογικών ελέγχων που θα διενεργηθούν κατά το έτος 2018.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση το 2018 θα διενεργηθούν είκοσι τέσσερις χιλιάδες επτακόσιοι πενήντα (24.750) πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από τις ελεγκτικές Υπηρεσίες ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ., ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π., και Δ.Ο.Υ.

Από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν, τουλάχιστον το εβδομήντα τοις εκατό (70%) θα αφορά φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας.

Ποσοστό τουλάχιστον 75% των ελέγχων του προηγούμενου εδαφίου, θα αφορούν καταρχήν σε ελέγχους της τελευταίας τριετίας για τις οποίες έχει λήξει η προθεσμία υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

SHARE:

24Media Network