Το Cardano επαναλαμβάνει την πορεία του 2020 – Θα φτάσει το 1 δολάριο;

Διαβάζεται σε 5'
Το Cardano επαναλαμβάνει την πορεία του 2020 – Θα φτάσει το 1 δολάριο;

Στο διάγραμμα τιμών του Cardano εμφανίστηκε ένα μοτίβο, το οποίο, παρόμοιο με αυτό του 2020, το οδήγησε σε ένα εξαιρετικό bull run και μεγάλη άνοδο στην τιμή του κρυπτονομίσματος.

Ειδικότερα, με την  τιμή του ADA σημείωσε μια σημαντική πτώση τις τελευταίες 30 ημέρες, όλες οι μετρήσεις και οι δείκτες υποστήριζαν την πιθανότητα ενός bull run. Κάτι το οποίο φαίνεται ήδη να ξεκίνησε, ακολουθώντας μάλιστα μια ιδιαίτερα επιτυχημένη προϊστορία.

Αγορά Slothana

Πιθανή άνοδος της τιμής του Cardano (ADA)

Αν και η τιμή του ADA αυξήθηκε πάνω από 9% τις τελευταίες επτά ημέρες, δεν ήταν αρκετό για να ανακτήσει τις μηνιαίες απώλειες. Ειδικότερα, το διάγραμμα των τελευταίων 30 ημερών βρίσκεται ακόμη στο -17,5%, παρά την άνοδο της τελευταίας εβδομάδας.

Ωστόσο, οι αναλυτές στην αγορά κρυπτονομισμάτων φαίνονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη μετέπειτα πορεία του token, μιλώντας για μια αξιοσημείωτη άνοδο η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην τιμή του 1 δολαρίου. Μια πρόβλεψη η οποία βασίζεται στις ομοιότητες της πορεία του ADA αυτή τη στιγμή, με το 2020.

Ιστορική ανάλυση και οι δείκτες του Cardano

Ο Milkybull, ένας δημοφιλής αναλυτής crypto, δημοσίευσε πρόσφατα ένα tweet που υπογράμμισε μια ιστορική τάση. Σύμφωνα με το tweet, ένα μοτίβο σχηματίστηκε στο διάγραμμα του ADA αυτές τις ημέρες, το οποίο, την τελευταία φορά οδήγησε σε ένα τεράστιο ράλι.

Δεδομένου ότι υπήρχαν πιθανότητες για ένα bull run, το AMBCrypto ανέλυσε τα δεδομένα της Hyblock Capital για να αναζητήσει άμεσους στόχους για την ADA. Aν συμβεί ένα ανοδικό ράλι, τότε η τιμή της ADA μπορεί να αγγίξει πρώτα τα 0,52 δολάρια.

Μια επιτυχής άνοδος πάνω από αυτό το επίπεδο, θα μπορούσε στη συνέχεια να οδηγήσει στα 0,56 δολάρια. Ωστόσο, αν τα πράγματα πάνε στραβά, οι επενδυτές θα μπορούσαν να δουν την τιμή του Cardano να πέφτει κοντά στα 0,49 δολάρια, καθώς παρουσιάζει ισχυρή στήριξη στο σημείο αυτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορες ακόμη αναλύσεις από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου, οι περισσότεροι δείκτες του Cardano δείχνουν ανοδικοί, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εξαιρετική πορεία το επερχόμενο χρονικό διάστημα. Φυσικά, αν και αρκετοί θερμούς υποστηρικτές κάνουν λόγο για επίτευξη του ενός δολαρίου του 2024, κάτι τέτοιο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και από το συνολικό κλίμα της αγοράς.

Ποιες άλλες επενδύσεις αξίζουν εκτός από το Cardano;

Μπορεί το Cardano να παρουσιάζει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, ωστόσο δεν είναι το μόνο κρυπτονόμισμα που θα πρέπει κανείς να εξετάσει. Η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας με διάφορα εδραιωμένα έργα αλλά και νέα κρυπτονομίσματα, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποδόσεις.

Δύο από τα κρυπτονομίσματα που φαίνεται να παρουσιάζουν εξαιρετικές δυνατότητες για το 2024, είναι το Slothana και το 99Bitcoins. Αν και διαφέρουν εντελώς ως προς τη φιλοσοφία τους, αφού το πρώτο αποτελεί ένα meme coin στο Solana blockchain ενώ το δεύτερο ένα utility tokens με μια πρωτοποριακή πλατφόρμα learn-to-earn, το σίγουρο είναι ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον που δέχονται είναι αρκετά μεγάλο.

Slothana – Το καλύτερο meme coin του Solana για το 2024

Το Slothana αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Solana blockchain αυτή τη στιγμή, το οποίο έχει προσελκύσει μια μεγάλη ροή κεφαλαίων κατά την προπώληση. Ειδικότερα, το έργο κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια. Με την ολοκλήρωση της προπώλησης και την επίσημη κυκλοφορία να έχει οριστεί για τις 28 Απριλίου 2024, οι προοπτικές ανόδου του $SLOTH είναι πραγματικά τεράστιες.

Συμμετοχή στην προπώληση του $SLOTH

99Bitcoins – Κερδίστε ανταμοιβές μαθαίνοντας για τα κρυπτονομίσματα

Το 99Bitcoins είναι ένα εξίσου δημοφιλές κρυπτονόμισμα, κυρίως λόγω της πρωτοποριακής του πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας Learn-to-earn που διαθέτει το έργο, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αρκετές γνώσεις πάνω στα κρυπτονομίσματα, κερδίζοντας ταυτόχρονα ανταμοιβές σε 99BTC tokens. Με πάνω από 2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, 700+ συνδρομητές στο YouTube και ένα εξαιρετικό airdrop αξίας 99.999 δολαρίων, το 99Bitcoins σίγουρα αποτελεί ένα από τα καλύτερα Web 3.0 κρυπτονομίσματα και μια επενδυτική επιλογή που αξίζει να εξετάσει κανείς.

Συμμετοχή στην προπώληση του $99BTC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα