Διάκριση της AEGEAN στην έρευνα “Employer Brand”

Διαβάζεται σε 4'
Αεροσκάφος της Aegean
Αεροσκάφος της Aegean EUROKINISSI

Η AEGEAN βρίσκεται όπως αναφέρεται, και φέτος ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024 σύμφωνα με τη Randstad, κατακτώντας την 3ηθέση (και για 2η συνεχόμενη χρονιά) στην έρευνα

H AEGEAN εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024, κατακτώντας την 3η θέση και να παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης και διαρκούς επαγγελματικής εξέλιξης στις αερομεταφορές, έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση η εταιρεία, 25 χρόνια τώρα, καταφέρνει και προοδεύει, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, τους ανθρώπους της, μαζί με τους οποίους μεγαλώνει, μαθαίνει και εξελίσσεται.

Με περισσότερους από 3.700 εργαζόμενους σήμερα, η AEGEAN επενδύει συνεχώς στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος στον κλάδο αλλά και τη χώρα, που όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται» σημειώνεται σχετικά ενώ τονίζεται ότι:

  • Η AEGEAN βρίσκεται και φέτος ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024 σύμφωνα με τη Randstad, κατακτώντας την 3ηθέση (και για 2η συνεχόμενη χρονιά) στην έρευνα “Employer Brand” που διεξάγει. Παράλληλα,σημειώνει και τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο των «ταξιδιών και του τουρισμού», αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στη στρατηγική που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι της, το 1999, θέτοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, τους ανθρώπους της.
  • Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες ανεξάρτητες έρευνες για την «εικόνα του εργοδότη» παγκοσμίωςκαι μελετά την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων εταιρειών, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε έναν νέο εργοδότη.
  • Σύμφωνα με την έρευνα βασικές προτεραιότητες για τους εργαζόμενους σήμερα, είναι το ελκυστικό πακέτο αποδοχών και παροχών καθώς και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ενώ σημαντική άνοδο στις προτεραιότητες των εργαζομένων καταγράφει και η ανάδειξη της ισότητας στο χώρο εργασίας. Πεδία στα οποία η AEGEAN διαθέτει εδραιωμένη εταιρική κουλτούρα, πολιτικές και παράδοση για περισσότερα από 25 χρόνια.
  • Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι, τόσο ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ευτύχιος Βασιλάκης όσο και ο CEO κ. Δημήτρης Γερογιάννης δεν παραλείπουν ποτέ να αποδίδουν τις διαχρονικές επιτυχίες της εταιρείας στη σκληρή δουλειά, την καινοτομία, τη συνεισφορά, την αφοσίωση, το ήθος και τον επαγγελματισμό των πληρωμάτων, εργαζομένων και στελεχών της AEGEAN. Αλλά και να επιστρέφουν αξία στους ανθρώπους τους, τόσο μέσω των σχημάτων αμοιβών, παροχών και επιβράβευσης όσο και επενδύοντας στη διαρκή τους εξέλιξη και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων, των αρμοδιοτήτων και ευρύτερα των επαγγελματικώνπροοπτικών του. Αποτελεί, άλλωστε, πεποίθηση της εταιρείας ότι για να συνεχίζει να είναι επιτυχημένη και να εξελίσσεται η AEGEAN αυτό θα είναι εφικτό μόνο εφόσον οι άνθρωποί της θα εξακολουθούν να εξελίσσονται μαζί της και να είναι εξίσου επιτυχημένοι σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.
  • Έτσι, επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση των εργαζομένων της, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του αεροπορικού κλάδου και να αποκτούν τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για ναανταποκριθούν επιτυχώς στο ρόλο και τη θέση εργασίας τους, ενώ αναγνωρίζεται και η δυναμικήκαι ο βαθμός ετοιμότητάς τους για την ανάληψη πιο απαιτητικών ή ηγετικών καθηκόντων.
  • Παράλληλα, επενδύει στο μέλλον και τη βιωσιμότητα του κλάδου, τόσο μέσα από τη δημιουργία του πρώτου σύγχρονου Κέντρου Προσομοιωτών Πτήσεων και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων στην Ελλάδα, όσο και μέσω των προγραμμάτων Υποτροφιών για πιλότους και μηχανικούς αεροσκαφών που υλοποιούνται από την AEGEAN από το 2018 και έχουν πλέον καθιερωθεί ως ένας πολύτιμος θεσμός του κλάδου στην Ελλάδα, προσφέροντας σε νέους και νέες τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην πολιτική αεροπορία, έναν από τους πλέον δυναμικούς και εξελισσόμενους κλάδους παγκοσμίως.
  • Η AEGEAN, εδώ και 25 χρόνια, ηγείται των προσπαθειών για την εξέλιξη του κλάδου των αερομεταφορών στην Ελλάδα, με πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση της νέας γενιάς και των επαγγελμάτων του κλάδου, διασφαλίζοντας παράλληλα, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιοτικών υπηρεσιών για τους επιβάτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα