Βερολίνο: Από τους θεσμούς η αξιολόγηση του ασφαλιστικού. Ουδέν σχόλιο για Βαρουφάκη

Βερολίνο: Από τους θεσμούς η αξιολόγηση του ασφαλιστικού. Ουδέν σχόλιο για Βαρουφάκη

Στους θεσμούς παραπέμπει το Βερολίνο για το ασφαλιστικό ενώ αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις Βαρουφάκη. Τι δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ

Θέμα των θεσμών και του συνόλου των υπουργών Οικονομικών και όχι ενός μεμονωμένου εταίρου είναι η αξιολόγηση των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, τόνισε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει σχετικά.

Η γερμανική κυβέρνηση αρνήθηκε ακόμη να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες η Κίνα επρόκειτο να αγοράσει ελληνικό χρέος, αλλά εμποδίστηκε από το Βερολίνο.

Εξάλλου, ερωτώμενος σχετικά με τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη ότι έχει ηχογραφήσει όλες τις συνεδριάσεις του Eurogroup στις οποίες συμμετείχε, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Γιούργκ Βαϊσγκέρμπερ περιορίστηκε να δηλώσει: «Δεν θα σχολιάσω, μιλάει από μόνο του. Οι συνεδριάσεις ήταν εμπιστευτικές και κεκλεισμένων των θυρών. Δεν θα πω περισσότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Υπήρχε σχέδιο Χ για την οικονομία. Το Βερολίνο "έκοψε" βοήθεια από την Κίνα

Αποκάλυψη Βαρουφάκη: Τι μου είπε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί

SHARE:

24Media Network