Ουρανία Μιχαλολιάκου: Ακόμα και αν με συλλάβουν, δεν πρόκειται να κλάψω

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Ακόμα και αν με συλλάβουν, δεν πρόκειται να κλάψω
Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία και τον αγιασμό της σύνθεσης της νέας βουλής,όπως προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012.Στην φωτογραφία Νίκος Μιχαλολιάκος αποχωρεί συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του,της ζυζύγου του επίσης βουλευτή Ελένης Ζαρούλια και της κόρης του Ουρανίας Μιχαλολιάκου ,Πέμπτη 17 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε η κόρη του γενικού γραμματέα του κόμματος Ουρανία Μιχαλολιάκου (Vid)

Στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, έχοντας στο πλευρό της τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος που αναπληρώνει τον Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Η κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κάλεσε τους χρυσαυγίτες να μην πτοούνται από τις συλλήψεις του πατέρα της και των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος.

“Και αν οι συναγωνιστές μας δεν μπορούν να κάνουν ό,τι έκαναν πριν, μπορούμε εμείς και αν μπούμε φυλακή θα μπορούν άλλοι. Η Χ.Α. είναι ιδέα”, είπε.

Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε την σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής “πολιτική”, ενώ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως “έχουν πρεμούρα και βιασύνη για τη δίκη”.

“Ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω”, τόνισε και σημείωσε σχετικά με τις δηλώσεις της πως “όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα