Ουρές απόγνωσης για το επίδομα αναπηρίας

Ουρές απόγνωσης για το επίδομα αναπηρίας

Εικόνες ντροπής από νωρίς το πρωί στο Δήμο Αιγάλεω. Δείτε πώς εκατοντάδες άνθρωποι σχηματίζουν ουρές για να μην χάσουν το επίδομα αναπηρίας (Vid)

Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται συνωστισμένοι έξω από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, περιμένοντας να  λάβουν την βεβαίωση απογραφής, που θα τους εξασφαλίσει το επίδομα αναπηρίας, που δικαιούνται.

Ήδη, οι πολίτες άρχισαν να συγκεντρώνονται από το βράδυ της Πέμπτης, περιμένοντας να ξημερώσει και να ανοίξει η υπηρεσία.

Όταν άνοιξαν οι πόρτες της υπηρεσίας, για να δώσουν οι υπάλληλοι νούμερα προτεραιότητας, επικράτησε χάος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και επέρριψε ευθύνες στο Δήμο.

Ο κ. Μπόλαρης είπε ακόμη, ότι το θέμα θα είχε λυθεί εδώ και καιρό εάν η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έστελνε τις βεβαιώσεις ταχυδρομικά, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι δήμοι.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι υποστηρίζουν, ότι δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για το συμβάν

Την παρέμβαση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνου Ρόβλια, προκάλεσαν οι εικόνες ντροπής στο Αιγάλεω.

Ο κ. Ρόβλιας ζήτησε να δοθεί εντολή προς το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για άμεση έρευνα για την ταλαιπωρία των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε ουρές της απόγνωσης για μία βεβαίωση

SHARE:

24Media Network